3 lucruri de ajutor atunci când vrei să cumperi o pernă

3 lucruri la care să fii atentă când cumperi o pernă - fată care doarme - davay.ro

Vrei să știi ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să cumperi o pernă? Am reunit pentru tine 3 caracteristici de care să ții cont. Descoperă în articol cum poți face alegerea potrivită.

Am pregătit câteva idei în care îți prezentăm principalele lucruri de care să ții cont atunci când vrei să cumperi o pernă bună, ca data viitoare când faci cumpărături să alegi corect din prima:

  • Alege perna în funcție de poziția ta preferată pentru dormit

Este foarte important acest aspect pentru a îți spori calitatea somnului. În funcție de poziția de somn poți alege între perne mai groase, mai subțiri, mai moi sau din contră, mai tari. De exemplu, dacă îți place să dormi pe spate, va trebui să cumperi o pernă subțire, dacă dormi pe o parte atunci perna ar trebui să fie mai rigidă și chiar cilindrică iar dacă dormi pe burtă, e indicat să alegi o pernă trebuie să fie cât mai subțire.

pozitii somn - cumperi o pernă - davay.ro

  1.  Verifică forma celei mai bune perne

Tipologia este un alt aspect de care trebuie să ții cont, deoarece există mai multe tipuri de perne, cele mai multe venind în diferite forme. Cele mai accesibile sunt pernele dreptunghiulare, în timp ce pernele cervicale prezintă o calitate mai ridicată. Există și perne poziționale, cu spumă cu memorie, care sunt mult mai bune deoarece se adaptează în funcție de poziție ta de somn și îți oferă sprijin pe tot parcursul acestuia. Tot ce mai trebuie să faci, apoi, este să visezi frumos. 🙂

bărbat cu perna în brațe - davay.ro

  1. Umplutura pernei

Umplutura pernei este în strânsă legătură cu forma și tipologia acestuia. O pernă moale implică de asemenea, o umplutură moale, pufoasă, pe când una tare poate fi umplută cu mulți pufi sau spumă modelatoare. Așa cum am prezentat și mai sus, susținem că o pernă foarte bună este cea din spumă cu memorie și chiar dacă inițial prețul ar părea mare, recomandarea noastră este să iei în calcul beneficiile pe termen lung. Alte opțiuni de umplutură pe care le poți găsi în comerț sunt  perne cu microfibre, sau cele din materiale naturale ca perna cu puf de gâscă.

Dacă ești în căutarea unor perne perfecte sau vrei să vezi ce ți se potrivește,  arunca o privire pe site și descoperă multitudinea de variante. Suntem siguri că aici vei găsi o pernă potrivită pentru tine și familia ta, sau dacă vrei să faci un cadou deosebit celor  dragi.

People image created by Boryanam – Freepik.com
Background image created by Luis_molinero – Freepik.com
Designed by Freepik

One thought on “3 lucruri de ajutor atunci când vrei să cumperi o pernă

  1. Pingback: 9 trucuri pentru dormitorul perfect pentru un somn odihnitor | Davay.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *