Rolul huselor și cuverturilor în păstrarea curată a mobilierului tău

rolul huselor și cuverturilor pentru a păstra curat mobilierul tău

Rolul huselor și cuverturilor este foarte important pentru păstrarea curată a mobilierului tău. Foarte multe persoane au in case cuverturi care sunt asternute peste paturi, fotolii si canapele. Cele mai multe dintre aceste paturi au un design inedit, din diferite materiale care aparent sunt puse peste diferite piese de mobila. Care este scopul exact al acestora? De ce avem nevoie de ele? Va dam toate informatiile de care aveti nevoie in cuprinsul acestui articol.

Rolul huselor și cuverturilor în păstrarea curată a mobilierului tău

O cuvertura este printre cele mai utile piese de material pe care ati putea sa o aveti in casa. Datorita designul-ui inedit, aceasta poate ajuta in mod direct o piesa de mobilier mai veche. Puteti uneori sa optati si pentru un design uni, clasic, simplu care doar sa se camufleze cu restul culorilor din incaperea dumneavoastra. Cuvertura are ca rol principal protejarea pieselor de mobilier cu tesatura mai pretentioasa sau prevenirea depunerilor de praf pe lenjeriile de pat.

Si in cazul canapelelor din piele si nu numai puteti sa folositi o cuvertura (husa), mai ales vara, atunci cand pielea se incinge foarte tare, sau iarna cand aceasta este rece.

Gradul de confort al piese de mobilier poate fi sporit in momentul in care asterneti clasicele cuverturi de pat pe acestea. Puteti opta pentru o gama diferita de materiale pentru cuverturile dumneavoastra.Puteti alege sa achizitionati o cuvertura de pat din bumbac 100%, aceasta fiind alegerea clasica, sau dintr-un material extra-pufos precum cel folosit la cuverturile de pat Cocolino. In cazul in care optati pentru un material mai pufos, veti observa imediat cum piesa dumneavoastra de mobilier va fi mai confortabila, primitoare si va va indemna la odihna, relaxare si pace.

Pe langa scopul lor clasic, canapelele, fotoliile sau chiar si paturile, cuverturile mai pot fi folosite ca si paturi atunci cand temperatura in casa este scazuta, sau cand va petreceti seara pe terasa. Sunt perfecte pentru noptile reci in care vreti sa cititi o carte. Nimic nu se va putea compara cu senzatia pe care o cuvertura pufoasa, matasoasa si moderna v-o poate conferi.

Clasicele cuverturi de pat sunt perfecte pentru cei care doresc sa isi reinventeze mobilierul fara sa cheltuiasca prea mult sau pentru cei care doresc sa isi sporeasca gradul de confort. Indiferent pentru ce ati alege urmatoarea dumneavoastra cuvertura, nu trebuie sa uitati sa luati decizia in functie de materialul preferat, culorile predominante ale caminului dumneavoastra si marimii mobilierului! 

Vă așteptăm în magazin cu o mulțime de modele de cuverturi și pături sau huse, materiale și culori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *