Top 7 cele mai cautate lenjerii de pat

cele mai cautate lenjerii de pat

Care sunt cele mai cautate lenjerii de pat? De cele mai multe ori incercam sa cautam modele sau materiale noi si tot de atatea ori ajungem la cel mai important dintre toate, si anume bumbacul. Acest fapt nu este unul intamplator. Exista mai multe motive pentru care se intampla acest lucru.

Bumbacul este unul dintre putinele materiale 100% natural. Acesta nu doar ca permite pielii sa respire si sa reduca transpiratia care apare pe timpul noptii, dar este si  placut la atingere. Acesta nu este util doar pe timpul verii, cand noptile pot deveni calduroase, ci este recomandat si pe durata anotimpurior mai reci, datorita proprietatilor sale de a mentine caldura corpului. Cu alte cuvinte este un material all-season.

O alta calitate a bumbacului este rezistenta acesta poate avea o durata lunga de viata. Desi are un pret mai mare decat cele sintetice, o lenjerie confectionata din bumbac poate fi considerata o investitie pe termen lung. In functie de tipul de bumbac pe care il are in compozitie (bumbac ranforce, bumbac satinat, etc.), acesta poate avea o durata de viata de pana la 5 ani.

Top 7 cele mai cautate lenjerii de pat

Daca tot a venit vorba despre materialul din care este confectionat o lenjerie de pat de calitate, in continuare va vom prezenta cele mai cautate Lenjerii de Pat.

Lenjerii din Bumbac 100% 

Este acel material pe care ni-l dorim cu totii, insa nu cunoastem exact de ce . Un motiv  ar fi ca este un material natural, pur. Exista un mit conform caruia bumbacul este dificil de intretinut, insa in realitate lucrurile sunt diferite. Nu necesita un proces indelungat de uscare si nici nu vei petrece ore intregi calcand materialul.

Majoritatea lenjeriilor confectionate din acest material se baga direct la spalat, in general la 40 de grade Celsius. De preferat sa introduceti la masina de spalat doar lenjeria de pat, fara alte materiale. Spalata singura, lenjeria se va curata mai bine. Se scoate cand este inca usor umed si se intinde cat mai bine pe sarma, astfe reducem mult din procesul de calcare.

Le poti gasii in gama Lenjerii de Pat Pucioasa, Lenjerii de Pat Casa New Concept sau Lenjerii din Finet.

Lenjerii din Bumbac Satinat

Printre cele mai cautate lenjerii de pat se numara si cele realizate din bumbac satinat. Acesta este mai exact o combinatie intre bumbac si satin. Caracteristica cea mai importanta a acestuia  este textura. Tesatura este mai fina si mai placuta la atingere. Are un aspect usor lucios asemeni matasei . Faptul ca in componenta sa nu se gasesc in proportie 100% fibre de bumbac, duce la indoiala cumparatorului. Bumbacul satinat are un pret mai scazut decat bumbacul 100%, dar asta nu inseamna ca este un material inferior, ci doar unul diferit. Majoritatea oamenilor sunt sceptici, insa odata ce incearca o astfel de lenjerie isi exprima multumirea si chiar realizeaza ca bumbacul satinat este mai placut.

Le poti gasi in gama Lenjerii din Finet, Lenjerii de Pat din Bumbac Satinat sau Lenjerii de pat 3D, Lenjerii 5D. 

Lenjerii din Bumbac Ranforce

Multi dintre cei ce doresc sa cumpere o lenjerie din bumbac, trec peste, atunci cand vad o lenjerie confectionata din bumbac ranforce sau ranforsat. Acest fapt insa poate fi considerat o greseala.

Multi cred ca “bumbac ranforce” este doar o denumire pompoasa pentru un material sintetic si de proasta calitate, cand de fapt, o lenjerie din bumbac ranforce poate fi chiar mai calitativa decat cele de la punctul 1. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent si mai placut la atingere. Faptul ca tesatura acestuia este mai rezistenta, face lenjeria sa izoleze mai bine caldura fiind ideala pentru noptile de iarna cu temperaturi atat de scazute incat nici instalatia de incalzire nu face fata, sau pentru diminetile de sambata sau duminica in care doriti sa dormiti mai mult, iar frigul incearca sa va trezeasca.

Asadar, cand vezi specificatia Bumbac Ranforce, reaminteste-ti, este tot bumbac 100%, dar mult mai calitativ.

Lenjerii din Bumbac Poplin

Cel mai probabil ati auzit despre lenjeriile Poplin si nu stiati de unde sa luati acest nume care suna oarecum familiar. Poplinul este un material cu o tesatura foarte groasa si deasa, din fibre din bumbac mercerizat, din lana sau din alte materiale sintetice. Principalul sau atribut este rezistenta de care da dovada, lucru ce l-a facut foarte popular in randul textilelor.

Poplinul este folosit in deosebi la bluze, camasi, paltoane subitiri dar si lenjerii de Pat, datorita faptului ca poate fi spalat de un numar mult mai mare de ori fata de bumbacul obisnuit fara ca tesatura sa se deterioreze.

Poplinul este de asemenea un material foarte confortabil care se aseamana la atingere cu bumbacul, dar mult mai catifelat si mai placut. Tocmai de aceea pretul uneia este mai mare decat ce al unei lenjerii din bumbac 100%, dar achizitia acesteia poate fi vazuta ca o investitie. Durata de viata poate ajunge si la 5 ani fara urme de deteriorare.

Lenjerii din Bumbac Damasc

Desi poate la prima vedere au un nume un pic ciudat, lenjeriile sunt mai simple decat par. Bumbacul folosit la crearea acestora este foarte pur, textura este putin diferita. Acestea sunt foarte moi si au un model minimalist. Sunt ideale pentru hoteluri sau pensiuni, dar se potrivesc de minune si in casa. Fiind uni, acestea se pot asorta foarte usor cu decorul dormitorului tau.

Lenjerii din Bumbac Creponat

Bumbacul creponat este diferit de celelalte sortimente, dar nu din cauza compozitiei. Acesta face parte de asemenea din categoria bumbac 100%, dar aspectul la care difera este design-ul. Motivul pentru care i se spune bumbac creponat, este pentru ca pe toata suprafata lenjeriei se afla un model in relief asemanator unor mici cratere. Aceste lenjerii sunt foarte populare datorita senzatiei unice de confort pe care o ofera utilizatorului.

Lenjerii de Pat Cocolino

Devenite in ultima vreme tot mai populare, printre cele mai cautate lenjerii de pat sunt cele Cocolino sau Lenjeriile din Microfibra plusata ntruchipeaza visul noptilor friguroase de iarna, datorita moliciunii si finetii care le caracterizeaza.

Asternuturile de acest tip sunt confectionate dintr-o MICROFIBRA PLUSATA FOARTE FINA numita fleece, care a revolutionat industria textila si de confectii.

Asternuturile Cocolino sunt usor de ingrijit

Un mare avantaj al materialului din care sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino este ca nu necesita ingrijire speciala. Acestea se spala usor la temperaturi scazute, nu mai mari de 30 de grade, nu au nevoie sa treaca prin uscatorul de rufe, le sunt suficienti detergentii normali, iar calcatul este optional (oricum, daca alegi sa le netezesti cu fierul de calcat, termostatul nu trebuie fixat la mai mult de130 de grade Celsius).

 

 Fie ca alegi un set de lenjerie de pat Cocolino pentru dormitorul tau sau pentru al copilului, fie ca planuiesti sa-l oferi cadou, vestea buna este ca exista o varietate de modele si culori. Pe site-ul nostru va asteapta numeroase modele de asternuturi cu imprimeuri moderne, in culori neutre, cu desene romantice, colorate elegant sau cu designuri vesele, ideale pentru a asigura vise placute celor mici.

Alege LENJERIA COCOLINO care ti se potriveste si bucura-te de senzatia speciala pe care ti-o ofera tesatura moale si pufoasa.

 

Acum stii totul despre cele mai cautate lenjerii de pat. Daca esti in cautarea unei lenjerii de pat, arunca o privire pe site. Cel mai probabil vei gasi o potrivita pentru tine si familia ta, sau un cadou deosebit pentru cei dragi.

Designed by Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *